ZIN IN EEN KAMPJE ???

NIHAU :

kleuterverteltheater vanaf 4 jaar (met poppen)

“anders” zijn , hoe voelt dat ? Onze actrices spelen voor u rond dit thema en brengen hierna eventueel nog een leuke dramaworkshop met de kleuters. Kan in een klaslokaal. Verder ook : thema watertekort, bomen.

De Vertelschatkist :

(voor kids vanaf 4 jaar tem lagere school / per klasgroep) :

Een of twee actrices komen langs met een schatkist en maken we een fantasievolle reis met de kinderen terwijl we scènes spelen en leuke theateroefeningen doen onderweg. Duurtijd: 1 uur per klas/groep. We passen het thema/duurtijd aan op verzoek (bv thema’s rond sprookjes, pesten, doodgaan, …).

 

Workshop IMPRO en /of THEATER initiatie :

(voor lager, middelbaar of lerarenopleiding, max 25 deelnemers/groep, aangepast aan de leeftijd)

wij komen aan school en werken een voormiddag of minimum 2 lesuren rond improvisatie als spelvorm. dit kan nav een thema bv. social media, pestgedrag. de leerlingen leren via concentratiespelletjes hun creatief inzicht te verscherpen. ook het samenwerken & durf komen aan bod !

deze workshop is ook geschikt voor scoutsgroepen, teambuilding dagen, pedagogische studiedagen enzovoort !


Animaties :

U kan ons inhuren voor een animatie.

Bv. waarzegster, poetsvrouw, secretaresse, panellid, noem het maar op en wij spelen het voor u!

Ons aanbod is steeds op maat, vooraf met u besproken.

U kan uitgaan van jarenlange ervaring en expertise, met gegarandeerd mooie resultaten. Prijs: halve dag of hele dag (excl verplaatsingskosten), aanvraag offerte via info@asjemenu.be

Casting

(voor televisie-programma’s, spots, films, series, sketches):

U zoekt kinderen voor een project, een televisierol, een reclamespotje, …. Wij kunnen U hierbij helpen. Ondertussen kennen wij zeer veel kinderen die graag meewerken.
Wij brengen U in contact met de kandidaten, we volgen ze mee op en u kan ons inzetten als KINDERCOACH.

Alle info op INFO@ASJEMENU.BE

Joelia!

Asjemenu speelt op verzoek “Joelia!“, rond het verhaal van Romeo en Julia, bewerkt naar kinderen vanaf 4 jaar. Joelia! is een interactieve voorstelling, na 40 minuten theater- en poppenspel worden de kinderen uitgenodigd om mee te spelen. Minimum drie klasgroepen, thema’s in de voorstelling zijn: “iets moeten doen wat je niet wilt”, “dood” en “verliefdheid”. Wij komen gewoon naar school, dus geen bus nodig. 

Leen en Lies :

Tania speelde samen met Nathalie ook de populaire cabaretvoorstelling ‘Leen en Lies‘ met de Humo Comedy Tour. Ze toerden geruime tijd in Vlaanderen en verschenen op Man Bijt Hond, JimTV en Duizend Zonnen en Garnalen. De voorstelling draaide rond ‘Vrouwen en hedendaagse etiquette’.