Medewerkers

De mensen achter asjemenu

EZRA CNAEPKENS

Ezra draait al lang mee als acteur, improvisator en nu ook als begeleider en regisseur. Hij heeft een analytisch oog, en een scherpe humor, ziet details en maakt graag verhaallijnen waarachtig ! Hij studeert momenteel journalistiek.

Improgenen

Wallace Helsen

Wallace speelt sinds zijn 11de mee met Asjemenu, en is van zijn 15 jaar bezig met kampen te geven als animator, en is ondertussen ook al hoofdanimator. Inmiddels is hij ook aan de opleiding leerkracht lager onderwijs begonnen. Hij is met de kampen meestal ook van de partij, waardoor hij ondertussen een vaste waarde is geworden bij Asjemenu.

ANYA VERHEYEN

Anya is afgestudeerd in vrije experimentele kunsten te Brussel in 2007 en volgde als jongere theater in Lint en Merksem.
Anya geeft sinds 2007 multidisciplinaire workshops op en naast scholen, volgde methodiek-cursussen bij Mooss, de Veerman, en werkt als coach DKO & bij Mus-e. Zij ondersteunt de kampen mee.

TANIA CNAEPKENS

Tania werkt al meer dan 20 jaar met kinderen en jongeren rond improvisatie en theater & regie. Verder is zij actief als muzische coach in scholen , (oa Mus-e, kunstinitiatie/dko projecten)en bezig met bedrijfstheater en improvisatie (BIL). Ook zie je haar af en toe wel eens opduiken in een televisieserie of een film ! Bij Asjemenu is ze vrijwilliger en medewerker.