De mensen achter asjemenu

EZRA CNAEPKENS

Ezra draait al lang mee als acteur, improvisator en nu ook als begeleider en regisseur. Hij heeft een analytisch oog, en een scherpe humor, ziet details en maakt graag verhaallijnen waarachtig ! Hij studeerde journalistiek, en werkt op dit moment bij een bank. Zijn algemene kennis is groot !

Improgenen

Wallace Helsen

Wallace speelt sinds zijn 11de mee met Asjemenu, en is van zijn 15 jaar bezig met kampen te geven als animator, en is ondertussen ook al hoofdanimator. Inmiddels is hij leerkracht lager onderwijs. Hij is met de kampen meestal ook van de partij, waardoor hij ondertussen een vaste waarde is geworden bij Asjemenu.

ANYA VERHEYEN

Anya is afgestudeerd in vrije experimentele kunsten te Brussel in 2007 en volgde als jongere theater in Lint en Merksem.Ze studeerde bij als Creatieve Coach,volgde een Educatieve Bachelor en NLP Practioner.
Anya geeft sinds 2007 multidisciplinaire workshops op en naast scholen, volgde methodiek-cursussen bij Mooss, de Veerman, en werkt als coach DKO & bij Mus-e. Zij ondersteunt de kampen mee.

TANIA CNAEPKENS

Tania werkt al meer dan 25 jaar met kinderen en jongeren rond improvisatie en theater & regie. Verder is zij actief als muzische coach in scholen , (oa Mus-e, kunstinitiatie/dko projecten)en bezig met bedrijfstheater en improvisatie (BIL).Ze studeerde tijdens corona creatieve therapie. Ook zie je haar af en toe wel eens opduiken in een televisieserie of een film ! Bij Asjemenu is ze vrijwilliger en  medewerker.

Adriaan Standaert

Adriaan Standaert was al van het vroege begin bij Asjemenu als kind, en geeft nu zijn kennis door als begeleider. Hij haalde zijn animator diploma bij Crefi (Jonge helden) en organiseert ook mee kampen voor kansarme en kwetsbare kinderen bij vzw Kadee. Zijn studie grafisch ontwerp komt altijd goed van pas wanneer er iets visueels moet gemaakt worden. Adriaan geeft les aan groep 2 en 3.

Asjemenu-kindertheatergroep-Antwerpen

Melissa Bertels

Melissa kwam bij Asjemenu terecht door haar opleiding sociaal werk. Ze vond het er zo leuk dat ze besloot te blijven en zal zich in de toekomst inzetten voor de kampen. Ze haalde haar diploma animator bij de vds (vlaamse dienst speelpleinwerk) en leidt ondertussen ook toekomstige animatoren op. Ze is dan ook op alle mogelijke manieren creatief bezig.

Asjemenu-kindertheater-Antwerpen