Medewerkers

Wij hebben geen subsidies , wij werken met vrijwilligers.

Ezra Cnaepkens is al lang mee als acteur, improvisator en nu ook als begeleider en regisseur. Hij heeft een analytisch oog, en een scherpe humor, ziet details en maakt graag verhaallijnen waarachtig ! Hij studeert Communicatiewetenschappen en is bezig met de ziel van de mens via zijn Comac.

Tania werkt al meer dan 20 jaar met kinderen en jongeren rond improvisatie en theater & regie.
Verder is zij actief als muzische coach in scholen ,
(oa Mus-e, kunstinitiatie/dko projecten), bezig met bedrijfstheater en improvisatie (BIL)

Ook zie je haar af en toe wel eens opduiken in een televisieserie of een film !

Bij Asjemenu is ze vrijwilliger en medewerker.

Wallace Helsen

Wallace speelt vanaf zijn 11 jaar mee met Asjemenu, en is van zijn 15 jaar bezig met kampen te geven als animator, en is ondertussen ook al hoofdanimator. Hij is een pracht van een scenograaf, en schrijft graag zijn eigen theaterteksten met diepgang !

Ondertussen is hij ook aan de opleiding leerkracht lager onderwijs begonnen. Hij is met de kampen meestal ook van de partij, waardoor hij ondertussen een vaste waarde is geworden bij Asjemenu.

 

Zoë Cnaepkens is afgestudeerd als journaliste/p&r en ondersteunt Asjemenu op social media, en acteert ook mee als improvisatieactrice. Ze is klein, maar scherp en gevat, en laat je schaterlachen ! Haar moves zijn ook top !

 

 

 

Anya Verheyen

Anya is afgestudeerd in vrije experimentele kunsten te Brussel in 2007 en volgde als jongere theater in Lint en Merksem
Anya geeft sinds 2007 multidisciplinaire workshops op en naast scholen, volgde methodiek-cursussen bij Mooss, de Veerman, en werkt als coach DKO & bij Mus-e. Zij ondersteunt de kampen mee als vrijwilliger.

Verder helpen er regelmatig topanimatoren mee in onze kampen, die leuke spelletjes tussendoor doen, en vooral ook veel houden van theater & creatief zijn !